Пловдивчанка изрази възмущението си, свързано с бавното почистване на счупените дървета

...
</TD
>Пловдивчанка изрази възмущението си, свързано с бавното почистване на счупените дървета
Коментари Харесай

Пловдивчанка се възмути във Фейсбук, кмет й отговори

Пловдивчанка изрази възмущението си, обвързвано с бавното разчистване на счупените дървета и клони след изобилния снеговалеж през предходната седмица, видя Plovdiv24.bg във Facebook групата " жк. Тракия квартал Номер 1 ".

" Здравей, Тракия! Наистина няма по-хубав квартал от " Тракия " и ми е доста болно, когато се прояви безгрижие, и то по отношение на децата! Говоря за счупените дървета в двора на детска градина " Червената шапцица ", бл.50. Представете си: децата към този момент N- ти ден седят осем часа затворени в 1 апартамент! Да, пристигнаха, видяха, че вредата е огромна, че не може с елементарни резачки да се отстранят счупените клони и....НИЩО!!! А снегът занапред ще вали.

Много Ви апелирам, съдействате за разчистването на двора, да може децата да се радват на дребното слънчеви дни! Благодаря Ви авансово! ", споделя пловдивчанката.

Потребителите на обществената мрежа мигновено започнаха да пишат, какво са видетели:

" Хората работят и чистят. От 6 сутринта ги виждам. Извънредно. Вместо да мрънкате, идва събота, бащите на децата в градината да се провеждат и да отидат да почистят. ", сподели мъж.

" В момента ги режат. ", добави жена.

Публикацията на дамата очевидно е достигнала и до кмета на регион " Тракия ", който се включи в полемиката, с цел да успокой жителите. 

" Сутринта бях там персонално - режат и извозват клони и дървета. Имайте самообладание, всички сигнали ще бъдат обслужени. Работим по проблемите и сме на терен. ", добави той.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР